Apple mund të jetë duke zhvilluar kufje të reja dhe të lira, AirPods Pro Lite

Apple mund të jetë duke zhvilluar kufje të reja dhe të lira, AirPods Pro Lite

Këtë vit mund të shohim një iPhone të ri të përshtatshëm për buxhetin mesatar, të quajtur 9 ose iPhone SE 2.
Pritet të shohim gjithashtu një iPad Pro të ri përveç serisë së re të iPhone 12.

Tani, kanë filluar edhe thashetheme që përmendin mundësinë e një palë dëgjuseve të reja AirPods Pro Lite.

Shitjet e AirPods Pro aktual kanë sukses më shumë sesa pritej për Apple. Kompania thuhet se ka porositur të rrisë prodhimin e tyre.

Tani, një raport i fundit që përmend ndikimin e koronavirusit ka përmendur edhe një palë të re të kufjeve pa tel nga Apple.

Ky raport vjen nga Digitimes, dhe na bën të besojmë se Apple mund të jetë duke punuar në një variant të ri të AirPods Pro aktual.

Ndoshta mund të kemi një opsion më pak të shtrenjtë të AirPods Pro, apo edhe një gjeneratë të tretë të AirPods të rregullt.