Arbër Zeneli i drejtohet popullit me këtë mesazh

Arbër Zeneli i drejtohet popullit me këtë mesazh

Super mesfushori sulmues i Përfaqësueses së Kosovës, Arbër Zeneli ka kërkuar nga populli i Kosovës që t’iu përmbahen rregullave që janë vendosur nga Qeveria e vendit për virusin Covid19. Zeneli këtë e ka bërë përmes një video që e ka dërguar në redaksinë e Insportit.

 

Lajmin e plotë dhe videon mund ta lexoni/shikoni duke klikuar këtu: Insporti.com