Arinjtë hynë në veturë pasi pronari i harroi dritaret hapur

Arinjtë hynë në veturë pasi pronari i harroi dritaret hapur

Një turist i ka kapur në kamerën e tij disa arinj, të cilët me sa duket ia dhanë atij një mësim të mirë, të mos e harrojë dritaren e veturës hapur.

Char Morris, pronari i makinës tha se ai dhe familja e tij ishin duke i shkarkuar valixhet, e që më pas vetura ua tërhoqi vëmendjen disa kafshëve.

Ai shkrepi disa fotografi dhe video të një ariu nënë dhe këlyshëve të saj, të cilat ngjiten në veturë e më pas edhe hynë përmes dritares së hapur.

Family of bears climb on, inside car in Gatlinburg

A Kentucky man's wish to see a bear while in Gatlinburg over the weekend came true, but it wasn't just one bear— it was a family of three! STORY: https://bit.ly/2JxQ5Bc

Gepostet von WKRN-TV Nashville am Dienstag, 21. Mai 2019