Arrestimi i mistershëm i futbollistit të Prishtinës

Arrestimi i mistershëm i futbollistit të Prishtinës

Mbrojtësi i Prishtinës, Liridon Leci është arrestuar nga policia, derisa ishte duke u zhvilluar ndeshja ndërmjet Besës dhe Prishtinës

Pavarësisht se ka kaluar më shumë se një orë nga arrestimi i Liridon Lecit, ende nuk ka një njoftim zyrtar për arsyen e arrestimit të tij.

Lajmin për arrestimin e Lecit ka konfirmuar Xhevat Ibra nga policia në Pejë, por thotë se ende nuk e ka të konfirmuar.

“Jam në pritje të informacionit për arrestimin e tij”, ka thënë Ibra për Insajderin.

Në anën tjetër, pavarësisht se kanë dhënë lajmin për arrestimin e lojtarit të tyre, Prishtina ende nuk e di arsyen pse u arrestua.

Sipas klubit arrestimi është i paprecedent, pasi nuk mundet në atë mënyrë të arrestohet një lojtar, pasi ka hierarki në futboll.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFCPrishtina%2Fposts%2F10156032610788538%3A0&width=500″ /]