Arrestohen edhe dy persona të tjerë për sulmin në Manchester

Arrestohen edhe dy persona të tjerë për sulmin në Manchester

Edhe dy burra të tjerë janë arrestuar mëngjesin e së enjtes që dyshohen se kanë lidhje me sulmin e së hënës që u krye në Manchester.

Kryesori i policisë së Manchester ka thënë se njëri prej burrave është ndaluar pasi u kryen disa hulumtime në një adresë në zonën e Withingnton.

Tash numri i të arrestuarve shkon në tetë veta, pas një serie kërkimesh në gjithë Manchesterin, Ëigan dhe Nuneaton dhe Warëickshire, shkruan The Sun.

Po ashtu në mesin e të arrestuarve është edhe një grua, por që më vonë është liruar pa ndonjë akuzë.