Arrestohet myftiu terrorist – është aq i rëndë sa policia e merr me kamion

Arrestohet myftiu terrorist – është aq i rëndë sa policia e merr me kamion

Një myfti obez është arrestuar në Irak, por ishte aq i shëndoshë sa policia nuk e fuste dot në makinë për ta shoqëruar në komisariat, por e mori me kamionçinë.

Udhëheqësi fetar Shifa al-Nima ishte kreu i një grupi terrorist me lidhje me ISIS që ka vrarë klerikë në Irak dhe ka shkarërruar një varr antik në Mosul.

Nuk dihet ende se si ky person që peshon rreth 140 kg është zhvendosur nga banesa ku fshihej.