Arsenal – Atletico, në 10-të minuta, karton i kuq dhe përjashtim i një trajneri (VIDEO)

Arsenal – Atletico, në 10-të minuta, karton i kuq dhe përjashtim i një trajneri (VIDEO)

Ndeshja gjysmëfinale e Europa League që po zhvillohet ndërmjet Arsenal dhe Atletico Madrid ka filluar menjëherë të sjellë dramacitet.

Me karton të kuq është ndëshkuar lojtari i Atleticos, Sime Vrsajlko pas dy ndërhyrje në Wilshere dhe Lacazette.

Video nga kartoni i kuq

Arsenal – Atletico, në 10-të minuta, karton i kuq dhe përjashtim i një trajnerit (VIDEO)