Arsyeja pse Bayerni dhe Jupp Heynckes janë favoritë

Arsyeja pse Bayerni dhe Jupp Heynckes janë favoritë

Jupp Heyckens është një prej trajnerëve më të mirë të gjeneratës së tij dhe nëse shikohen statistikat, një prej trajnerëve më të mirë të tri dekadave të fundit në botë. Edhe pse nuk e ka karizmin e trajnerëve që punojnë në Premier Ligë ose në La Liga, Heynckes ka më shumë suksese sesa shumica absolute e trajnerëve në këto liga ndonëse nuk shquhet si trajner që shpenzon qindra miliona Euro të pronarëve të klubeve në transfero bombastike.

Mirëpo, janë pikërisht dy-tri të dhëna statistikore që e bëjnë Heynckesin dhe bashkë me të edhe Bayernin, favoritë për të fituar Ligën e Kampionëve këtë sezon.

Profili i Heynckes dhe arsyeja e çuditshme pse është favorit këtë sezon.