Arsyeja pse të gjithë e presim derbin e sotëm në Bundesligë (VIDEO)

Arsyeja pse të gjithë e presim derbin e sotëm në Bundesligë (VIDEO)

Takimi ndërmjet Bayernit dhe Borussia Dortmundit që zhvillohet sot, është mënyra më e mirë për ta kthyer vëmendjen kah Bundesliga pas pauzës në ligat kombëtare në Evropë për shkak të ndeshjeve të ekipeve përfaqësuese.

Përderisa Bayerni edhe mund të jetë komod në krye të tabelës dhe takimi mund të mos ketë natyrë përcaktuese për titull ose diçka të ngjashme, në këtë artikull do të shihni një video krahasim të dy futbollistëve që sot janë përballë njëri tjetrit dhe pritet ti japin ngjyrim të veçantë kësaj ndeshjeje.

Krahasimi dhe video analiza, në Insporti.