Artmotion sponsor i organizimit të “Edmilson Camp” me ish yllin e Barcelonës

Artmotion sponsor i organizimit të “Edmilson Camp” me ish yllin e Barcelonës

Në fillim të këtij viti ish ylli i Barcelonës, fitues i shumë titujve në futboll, braziliani Edmilson Moraes vizitoi Kosovën për të paralajmëruar organizimin e kampit stërvitor për futbollist të rinj.

“Edmilson Camp” do të mbahet nga 24 deri 28 qershor dhe ka për qëllim stërvitjen dhe motivimin e të rinjve nga mosha 6 deri 16 vjeç.

Organizimin e këtij kampi stërvitorë e ka mbështetur gjithashtu edhe Artmotion që përmes platformës atraktive hapësirë të posaçme i kushton sportit kosovar duke përfshirë përcjelljen e garave ndërkombëtare në xhudo, basketbolli vendor, hendbolli, boksi si dhe sporte të tjera të cilat ekskluzivisht mund t’i ndiqni vetëm në platformën Artmotion.