ka reaguar pasi është goditur ndërtesa në të cilën " />

Associated Press reagon pasi iu bombardua ndërtesa nga Izraeli

Associated Press reagon pasi iu bombardua ndërtesa nga Izraeli

Associated Press ka reaguar pasi është goditur ndërtesa në të cilën pos AP ndodhej edhe  Al Jazeeria.

Sipas AP, Izraeli i kishte informuar dhe gazetarët janë evakuuar nga ndërtesa.

“Sulmi ajror të shtunën erdhi afërsisht një orë pasi ushtria izraelite urdhëroi njerëzit të evakuonin ndërtesën. Nuk kishte asnjë shpjegim të menjëhershëm se pse ndërtesa ishte në shënjestër. Ndërtesa strehon Associated Press, Al-Jazeera dhe një numër zyrash dhe apartamentesh”, thuhet në tekstin e lëshuar nga kjo media.

Ndërsa janë duke u publikuar pamjet e bombardimeve live. /Insajderi.com