Astera Tuhina, 15-vjeçarja shembull për të rejat

Astera Tuhina, 15-vjeçarja shembull për të rejat

Vajzat që hezitojnë të merren me basketboll, shembullin më të mirë e kanë Astera Tuhinën. Ajo është vetëm 15-vjeçare dhe luan në Spanjë, derisa gjithashtu është pjesë e Kosovës U16 dhe U20.më shumë në Insporti.com.