Astrologia që parashikoi Corononavirus-in tregon ç’do të ndodhë në muajt e ardhshëm

Astrologia që parashikoi Corononavirus-in tregon ç’do të ndodhë në muajt e ardhshëm

Në shkurt të këtij viti, Jessica Adams, bëri një ndryshim drastik në mënyrën se si jetonte jetën.

Shkurtoi orët e punës, anuloi gjithçka në ditarin e saj – përfshirë këtu edhe një festë të madhe që kishte organizuar për një mike në mars – braktisi shtëpinë e saj në Londër dhe u zhvendos në Tazmani, ku tani jeton me dy qentë e saj dhe një pulë, njofton Insajderi.

“E dija çfarë po vinte”, thotë ajo. “Mora këshillën time. Isha vigjilente. Nganjëherë duhet t’i biesh alarmit, dhe pikërisht atë bëra”.

Një vit më parë, Jessica kishte dalë në publik me parashikimin e saj se një virus do të prishë botën, dhe gjithashtu shënoi një datë kryesore – 10 janar 2020 – e cila doli të ishte dita kur viktima e parë e konfirmuar e Covid-19 vdiq në Wuhan, Kinë.

“Unë doja të paralajmëroja njerëzit – për pensionet e tyre, kursimet e tyre, për huazimin e shumë parave dhe të qenit gati që bota të kthehej përmbys”.

Në fillim të vitit, ajo përshkroi një surprizë tetori ’në zgjedhjet presidenciale të SHBA që mund të përfundojë duke qenë rënia e Trump-it’, duke shkruar: Surpriza e tetorit? Ne e shohim këtë cikël kur votohen presidentët, kryeministrat, kryeministrat dhe senatorët. Sëmuru dhe jep dorëheqjen… ’

Përsëri ajo zgjodhi një datë kryesore – 1 Tetor 2020 – e cila doli të ishte dita që Donald Trump mori diagnozën e tij Covid-19. Një rastësi? Me siguri.

Para disa vjetësh, ajo me saktësi parashikoi Brexit-in si dhe përçarjen e familjes mbretërore nga një princeshë.

Por çfarë në muajt në vazhdim?

‘Do të ketë Krishtlindje dhe do të jetë një Krishtlindje fantastike’, thotë ajo. “Gjërat fillojnë të ndryshojnë rreth tre ditë para pragut të Krishtlindjes – ne shohim cikle që nuk i kemi parë në dekada – të gjitha në lidhje me miqësinë dhe grupin dhe sigurinë globale. Më në fund, Toka do të bashkohet!”, vazhdon ajo.

Kështu që tani, shpjegon ajo, ne jemi në mes të një cikli shumë të ngjashëm me atë të Luftës së Dytë Botërore – por pa luftë – e cila do të marrë fund në vitin 2026. /Insajderi.com

Burimi: Daily Mail