Atdhe Nuhiu konfirmon të ardhmen e tij

Atdhe Nuhiu konfirmon të ardhmen e tij

Atdhe Nuhiu ka konfirmuar të ardhmen e tij me klubin anglez, Sheffield Wednesday.

Nuhiu dhe Sheffield bëjnë gara në rangun e dytë të futbollit anglez “Championship” do të vazhdojnë bashkëpunimin e tyre, më shumë në Insporti.com.