Austria pezullon fluturimet drejt Kinës

Linja ajrore kombëtare austriake AUA ka pezulluar të gjitha fluturimet drejt Kinës deri më 9 shkurt.

Austria pezullon fluturimet drejt Kinës

Më parë, Lufthansa e Gjermanisë dhe Swiss e Zvicrës pezulluan fluturimet për shkak të koronavirusit.

Nga Austria, fluturimi i fundit për në Kinë, deri më 9 shkurt, do të bëhet sonte, nga aeroporti i Vjenës, dhe kthimi i avionëve dhe ekuipazhit është siguruar.

Pas kësaj, sipas deklaratës, fluturimet janë pezulluar për “arsye operative”.