Aziz Salihut i vdes një familjar i afërm

Aziz Salihut i vdes një familjar i afërm

Legjenda e boksit kosovar Aziz Salihu me familjarë kanë marrë një lajm të hidhur.

Motra e Salihut ka ndërruar jetë.

Lajmi është konfirmuar nga ish-boksieri dhe nënkryetari i Federatës së Boksit të Maqedonisë së Veriut, Faton Salihu, vëllai i vogël i Azizit. Lajmi i plotë në Insporti.com