Ballistët dhurojnë spektakël në rrugët e Milanos

Ballistët dhurojnë spektakël në rrugët e Milanos

Atmosfera e tifozëve të Shkëndijës ka filluar në qytetin e Milanos rreth shtatë orë para ndeshjes mes Milanos dhe Shkëndijës.

Qindra Ballistë që kanë udhëtuar drejtë Italisë për të ndjekur këtë ndeshje, ndërsa kënga dhe atmosfera nuk ka munguar në rrugët e Milanos.

Shkëndija do të përballet me Milanin në ‘San Siro’ nga ora 20:45 e vlefshme për kualifikimet në Europa Ligë. Sipas asaj që raportohet në media, 17 autobus tifozë të Shkëndijës kanë udhëtuar për në Itali.