Baras gjithçka në ‘Sao Paolo’, do të vendoset në ndeshjen e kthimit

Baras gjithçka në ‘Sao Paolo’, do të vendoset në ndeshjen e kthimit

Ndeshja e fazës së eliminimit direkt në Ligën e Kampionëve mes Napolit dhe Barcelonës është mbyllur baras (1-1), më shumë në Insporti.com.