Barcelona gati të sakrifikojë një kampion bote për Koulibalyn

Barcelona gati të sakrifikojë një kampion bote për Koulibalyn

Tashmë dihet botërisht se Barcelona nuk ka financa për të përballuar asnjë transferim të madh dhe mënyra e vetme në dispozicion të tyre është ndërrimi i yjeve që kanë në skuadër.më shumë në Insporti.com.