Barcelona ka marrë këtë vendim të papritur

Barcelona ka marrë këtë vendim të papritur

“Camp Nou” do të ndryshojë emrin vetëm për sezonin e ardhshëm dhe krejt kjo do të bëhet për një gjest fisnik: luftën ndaj koronavirusit.më shumë në Insporti.com.