Batatina, futbollistëve: Kërkoni mjetet te FFK-ja, ata janë përgjegjës

Batatina, futbollistëve: Kërkoni mjetet te FFK-ja, ata janë përgjegjës

Trajneri i Llapit, Tahir Batatina iu është drejtuar lojtarëve që mjetet dhe përgjegjësitë t’i kërkojnë te FFK pasi që ata nuk bashkëpunuan me klubet për pakon emergjente financiare, më shumë në Insporti.com.