Bayerni vendos për dyshen Ribery- Robben

Bayerni vendos për dyshen Ribery- Robben

Dy anësorët e Bayern Munichut, francezi Franck Ribery dhe holandezi Arjen Robben janë në përfundim të karrierës së tyre. Ata, po ashtu janë edhe në fund të kontratës me gjigantin bavarez… Më gjerësisht mund të lexoni këtu