Berisha: Gazetarët anglezë e kanë një shqetësim, por kjo ishte përgjigja ime

Berisha: Gazetarët anglezë e kanë një shqetësim, por kjo ishte përgjigja ime

Përfaqësuesja e Kosovës nesër mbrëma do të zhvillojë ndeshjen me Republikën e Çekisë në Plzen.

Komentatori i njohur i Radio Televizionit të Kosovës, Arben Berisha ka deklaruar se ka kontakte të shumta me gazetarët anglezë dhe se është “pikë referente”.

Berisha i ftuar në emisionin “Click” është shprehur shqetësimi kryesor i tyre është siguria që do ta kenë ditën e ndeshjes, më shumë në Insporti.com.