Ish-presidentit të Milanit dhe ish-kryeministrit të Italisë, Silvio Berlusconi i ka ndodhur një incident në shtëpinë e tij në Portofino.

Lideri" />

Berlusconi dërgohet me urgjencë në spital

Berlusconi dërgohet me urgjencë në spital

 Ish-presidentit të Milanit dhe ish-kryeministrit të Italisë, Silvio Berlusconi i ka ndodhur një incident në shtëpinë e tij në Portofino.

Lideri i Forza Italia është rrëzuar dhe ka përplasur kokën, pasi është penguar në një tapet brenda shtëpisë.

Fatmirësisht nuk ka pasur asgjë të rëndë, por duke pasur parasysh edhe moshën e 80-vjeçarit, Berluskoni është transferuar me urgjencë në Milano, në klinikën Madonnina, ku i janë bërë edhe tri qepje.

“Asgjë me rëndësi, gjëra pa zarar”, komentoi mjeku i tij, profesor Alberto Zangrillo.