Biden: Bota ka më shumë nevojë për liderë si Justin Trudeau

Biden: Bota ka më shumë nevojë për liderë si Justin Trudeau

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka deklaruar se bota ka më shumë nevojë për liderë sikur kryeministri kanadez, Justin Trudeau.

“Kur u takova me Kryeministrin Justin Trudeau në 2016, thashë që bota kishte nevojë për më shumë udhëheqës si ai”, ka shkruar ai në Facebook.

Takimin e parë si president Biden e ka zhvillua rpikërisht me Truedeau.

“Shumë gjëra kanë ndryshuar që nga ajo kohë, por ndjenja ime mbetet e njëjtë. Mezi pres të shoh se çfarë do të arrijmë në vitet në vazhdim”.

Raportet mes SHBA-së dhe Kanadasë gjatë administratës Trump në disa raste ishin jostabile. /Insajderi.com