Përdoruesit e mediave sociale në të gjithë botën, së fundmi kanë raportuar për një rënje nga sistemi të aplikacionit të njohur Instagram.
" />

Bie Instagrami – Përdoruesit nga e gjithë bota të shqetësuar

Bie Instagrami – Përdoruesit nga e gjithë bota të shqetësuar

Përdoruesit e mediave sociale në të gjithë botën, së fundmi kanë raportuar për një rënje nga sistemi të aplikacionit të njohur Instagram.

Më shumë se 1.300 probleme u raportuan së fundmi nga përdoruesit e Instagramit, transmeton Indeksonline.

Ata raportuan një numër të madh problemesh me aplikacionin, përfshirë postimet që nuk shfaqen për përdoruesit e tjerë dhe pengesat në ngarkesën e fotografive.

Instagram ende nuk ka njoftuar asgjë dhe nuk dihet sa do të zgjasin këto probleme.