Biletat Kosovë – Çeki – shiten në tregun e zi me çmime marramendëse

Biletat Kosovë – Çeki – shiten në tregun e zi me çmime marramendëse

Rreth 1 milion e 800 mijë kërkesa ishin nga tifozët e Kosovës për ndeshjen e 7 shtatorit, Kosovë – Republika e Çekisë dhe ato ishin shitur brenda 15 minutave.

Biletat janë shitur, por keqpërdorimet e shumta vazhdojnë të ndodhin pavarësisht krijimit të sistemit online për shitjen e tyre, më shumë në Insporti.com.