Bill Gates ka disa kritika për të mësuarit online

Bill Gates ka disa kritika për të mësuarit online

Bashkëthemeluesi i Microsoft Bill Gates tha që mësimi në distancë shkakton “inferioritet” nga të qenit në klasë për studentë të rinj dhe mësimi online ka ekspozuar pabarazitë në teknologji.

“Kjo vërehet në veçanti tek studentët me të ardhura të ulëta, ku mësimi online nuk është aktivizuar plotësisht sepse, siç e dini, ata nuk kanë pajisje të nevojshme për lidhje. Pabarazia është rritur më shumë në arsim “, tha Gates për CNN.

“Pra, nëse ne mund të kuptojmë se si ta bëjmë K deri në 12 në vjeshtë, kjo do të ishte mirë,” tha ai