Biznesmeni vallëzoi, festoi shpërblimin, dhe përnjëherë bie dhe vdes para publikut!

Biznesmeni vallëzoi, festoi shpërblimin, dhe përnjëherë bie dhe vdes para publikut!

Biznesmeni nga Mumbai Vishnu Paney vdes gjatë ndarjes së shpërblimin në qytetin indian Agra.

Ai e kishte fituar një shpërblim në kategorinë e agjentëve për udhëtime. Kur doli në skenë, festoi duke vallëzuar me muzikë, dhe më pas vetëm rrëzohet dhe vdes para syve të publikut e cila mbeti e shokuar.

Portali britanik “Metro” pretendon se me siguri fjala është për sulm në zemër.

Paralajmërojmë se video xhirimi është me përmbajtje shqetësuese.