Blogeri paguhet nga shikuesit për të abuzuar ‘live’ të dashurën e tij, e cila vdes gjatë transmetimit të drejtëpërdrejtë

Blogeri paguhet nga shikuesit për të abuzuar ‘live’ të dashurën e tij, e cila vdes gjatë transmetimit të drejtëpërdrejtë

Stanislav Reshetnikov, një YouTuber rus, dyshohet se u pagua nga një shikues për të transmetuar drejtpërdrejt një video në të cilin e dashura e tij, Valentina Grigoryeva, qëndronte jashtë në temperatura nën zero duke mos veshur asgjë përveç të brendshmeve të saj.

Si rezultat i konfigurimit të tmerrshëm, Grigoryeva, e cila ishte shtatzënë në atë kohë, vdiq dhe reagimi i të dashurit të saj – si dhe përpjekja e tij për ta ringjallur atë – u transmetua tek shikuesit e tij dhe u ngarkua në YouTube, sipas New York Post.

Reshetnikov është arrestuar dhe mund të përballet me dy vjet burg nëse mjeku konstaton se hipotermia e shkaktuar nga xhirimet ishte shkaku i vdekjes së Grigoryeva.

Reshetnikov dyshohet se kishte marrë para për të abuzuar të dashurën e tij në kamera para kësaj incidenti. Në një ai e lanë atë me llak pasi një shikues pagoi për atë akt specifik.

Në Rusi, ku çifti jeton, nuk ka rregulla që ndalojnë shfaqjen e këtyre llojeve të videove në internet, sipas Mirror.

Abuzimi duket se ka gjeneruar drejtpërdrejt për të ardhura: Për çdo akt dhune ndaj të dashurës së tij që u transmetua drejtpërdrejt për shikuesit, Reshetnikov mori “donacione” nga shikuesit për të mbajtur transmetimet e tij për disa shuma dollarësh./Insajderi.com

Jezebel