BMW X5 M Melbourne, e kuqe me rrota ngjyra ari

BMW X5 M Melbourne, e kuqe me rrota ngjyra ari

Shumë pronarë të veturave BMW zgjedhin ngjyra të veçanta që vetura e tyre të veqohet nga të tjerat. Ngjyra e kuqe Melbourn është ngjyra e cila bënë veturën tuaj të dallohet nga turma.

E kuqe Melbourn është ngjyra më e mirë që BMW ofron duke bërë veturën tuaj të duket vërtetë unike, shkruan Express.

Kjo veturë fuqizohet me motorin 4.4-litër V8 TwinPower Turbome 575 kf, transmeton Express. Falë kësaj fuqie, përshpejtimin nga 0-100 km/h e arrin për 4 sekonda dhe shpejtësi maksimale të kufizuar në mënyrë elektronike në 250 km/h.