Bondi dhe Lewandowski, zëvendës shefat e fushatës së Trump, tentojnë të hyjnë në vendnumërim të votave

Bondi dhe Lewandowski, zëvendës shefat e fushatës së Trump, tentojnë të hyjnë në vendnumërim të votave

Pam Bondi dhe Corey Lewandowski, dy zëvendës kryesorë të fushatës Trump, u shfaqën jashtë qendrës së kongresit të Pensilvanisë në një skenë kaotike të mërkurën për të njoftuar se do të hynin brenda për të vëzhguar numërimin e fletëve të votimit që mungojnë, transmeton Insajderi.

Nuk mund të dëgjoja se çfarë thanë asnjëri prej tyre sepse ishin brenda një grupi të vogël njerëzish, raporton The Guardian.

Ata qëndruan përpara një grupi të vogël protestuesish duke brohoritur me zë të lartë “për të numëruar çdo votë”. Bondi dhe Lewandowski mbajtën të dy një kopje të shtypur të një urdhri gjykate që duket se siguronte çasjen e tyre për të vëzhguar votimet.

Të dy zëvendësuesit e Trump qëndruan përpara një grupi të vogël mbështetësish të Trump që mund të dëgjohej duke kënduar “America the Beautiful”, për një moment. /Insajderi.com