Borë deri në kulm, kanadezët bllokohen brenda shtëpive

Borë deri në kulm, kanadezët bllokohen brenda shtëpive

Ndërkohë që Australia është përfshirë nga zjarret apokaliptike, Kanadaja është mbuluar nga bora.

Reshje të dendura janë regjistruar në Newfoundland dhe Labrador, ku trashësia e borës shkon deri në 1 metër.

Në disa zona trashësia e borës është edhe më e madhe, çka e faktojnë edhe këto foto, ku shihet që qytetaret nuk hapin dot dyert dhe dritaret e kateve të para.

Pas ndërhyrjes se autoriteve dhe vetë qytetarëve, në zonat e prekura janë krijuar tunele komunikimi, ndërsa makinat në rrugë nuk shihen fare. Fotot flasin vetë. /Insajderi