Borë në Slloveni

Borë në Slloveni

Bora që ka rënë në Slloveni krijoi probleme të trafikut, kështu që pajisjet e dimrit janë të detyrueshme në disa rrugë në veriperëndim të vendit.

Reshje bore në mëngjes kishte në zonën e Kranjska Gorës, dhe më vonë në Bohinj dhe në luginën e Selshës, njoftojnë mediat sllovene.

Qendra e Informacionit e Trafikut për Rrugët Shtetërore paralajmëroi shoferët se për shkak të kushteve të dimrit rruga që kalon rrugën Vrshiq, si dhe kalimi Korensko në anën austriake, është e mbyllur.

Pajisjet e dimrit janë të detyrueshme në rrugët në Gorenjska dhe rrugën në rajonin Predel.