Bota ka stopuar që nga koha e shfaqjes se Covid- Imazhe të dhimbshme(FOTO)

Bota ka stopuar që nga koha e shfaqjes se Covid- Imazhe të dhimbshme(FOTO)

Që nga koha kur covid 19, është shfaqur në botë.

18 milion e 600 mijë njerëz janë infektuar në gjithë botën, 701 mijë prej tyre, nuk kanë arritur të mposhtin këtë virus dhe kanë vdekur, raporton Insajderi.

Qendrat më të mëdha botërore, janë ndalu e janë stopuar. Aeroportet janë mbyllur, transportet udhore, janë ndalur, transporte detare, janë ndalur, vizitat tek vendet turistike, janë ndalur, pushimet në plazhe, janë rralluar shumë.

Shenjat e covid 19, vërehen në çdo vend që mund të vizitosh. Në fotot më poshtë, mund të shihni se si covid 19, ka “stopuar” gjithë botën, që nga koha kur është shfaqur../Insajderi.com.