Brenda Qendrës më të madhe të kultivimit të marihuanës në Amerikë

Brenda Qendrës më të madhe të kultivimit të marihuanës në Amerikë

Qendra e parë për kultivimin marihuanës në Nevada të Shteteve të Bashkuara, ka publikuar pamjet e hapësirës së saj.

Në pesëmijë metra katrorë, janë mbjellur qindra bimë, që prej një nëntorit të vitit të kaluar kur është bërë legalizimi.

Për një vit të shitjes në formë legale, shteti ka përfituar mbi milion dollarë taksa. Veç qendër llogaritë që brenda këtij viti, të shesë mbi 30 milionë dollarë marihuanë.

Kjo bimë është legale në shtatë shtete amerikane, përfshirë Koloradon, Washingtonin dhe Oregonin.