Thellë në pyjet e liqenit Ritsa në Abkazi, një rajon autonom i Gjeorgjisë, kjo pronë modes" />

Brenda shtëpisë së pushimeve të Stalinit

Brenda shtëpisë së pushimeve të Stalinit

Thellë në pyjet e liqenit Ritsa në Abkazi, një rajon autonom i Gjeorgjisë, kjo pronë modeste është vështirë të gjendet.

Shtëpia është ndërtuar në vitin 1947.

Këto foto janë bërë nga Ioanna Sakellaraki, gjatë një udhëtimi në këtë rajon pak të njohur.

Qeveria e këtij rajoni e ka ruajtur mirë këtë shtëpi dhe ajo është e hapur për vizitorët.

Këto imazhe tregojnë se si është tani shtëpia e pushimeve verore të ish-liderit të Bashkimit Sovjetik, Jozef Stalin.