Britaniku përmes biletave fallco VIP, futet në meçin Joshua – Parker (Video)

Britaniku përmes biletave fallco VIP, futet në meçin Joshua – Parker (Video)

Një i ri i quajtur Zac Alsop, arriti të futet në ring duke mos blerë biletë, por duke e bërë atë fallxo madje në dy ngjarje të tilla…..

Shikoni këtu këto dy video, për të parë se si ky djalosh arrin t’i realizojë këto bileta fallxo dhe pastaj e xhiron gjithë aventurën e tij fascionuese.