Bullgaria largon karantimin 14 ditor për shtetasit e Turqisë, Serbisë dhe Bjellorusisë

Bullgaria largon karantimin 14 ditor për shtetasit e Turqisë, Serbisë dhe Bjellorusisë

Ministri i Shëndetësisë  Bullgarisë, Kostadin Angelov, deklaroi se nga 1 shtatori është larguar testi obligativ dhe karantina 14 ditore për qytetarët e Turqisë, Serbisë dhe Bjellorusisë që hynë në Bullgari.

Testi PCR nuk do të kërkohet më për shtetasit turqë që hynë në territorin bullgar, raporton CNN turk.

Në këtë lehtësim masash hynë edhe Serbia dhe Bjellorusia.

Bullgaria kishte vendosur rregulla strikte për parandalimin e Coronavirusit. /Insajderi.com