Burri vret gruan pasi ajo i kërkoi të largohet sepse ai kishte koronavirus

Burri vret gruan pasi ajo i kërkoi të largohet sepse ai kishte koronavirus

Një burrë u akuzuar për mashtrim të vdekjes së gruas së tij, kinse i tha policisë që ajo i kishte kërkuar që të largohej sepse ai kishte koronavirus.

Hussein Egal, 65-vjeçar, thuhet se ka vrarë 57-vjeçaren Maryan Ismail në shtëpinë e tyre në Edmonton, në veri të Londrës

Fqinjët e shqetësuar kishin kontaktuar policinë dhe zonja Ismail u gjet më vonë e vdekur në banesë pasi kishte pësuar dëmtime serioze.

Prokurori Jonathan Polnay i tha gjykatës se kur Egal u intervistua pas arrestimit të tij, ai pretendoi se gruaja e tij i kishte kërkuar që të dilte, pasi vuante nga koronavirusi, shkruan Metro. Egal u mbajt në paraburgim përpara seancës dëgjimore të përgatitjes së fajësisë.