Caktohen datat e Shqipërisë në Ligën e Kombeve 2020/21

Caktohen datat e Shqipërisë në Ligën e Kombeve 2020/21

UEFA ka zyrtarizuar datat e reja dhe oraret e ndeshjeve të Ligës së Kombeve 2020/21, që do të zhvillohet në muajt shtator, tetor dhe nëntor 2020.

4 shtator: Bjellorusi-Shqipëri (20:45)
7 shtator: Shqipëri-Lituani (20:45)

11 tetor: Kazakistan-Shqipëri (15:00)
14 tetor: Lituani-Shqipëri (20:45)

15 nëntor: Shqipëri-Kazakistan (18:00)
18 nëntor: Shqipëri-Bjellorusi (16:00)

Orari është konfirmuar nga UEFA.

Insajderi.com