Çekia – Kosova, këto janë çmimet e biletave

Çekia – Kosova, këto janë çmimet e biletave

Federata e Futbollit të Çekisë ka bërë të ditur numrin e saktë të biletave që janë ndarë për tifozët të Kosovës në ndeshjen e muajit nëntor si dhe çmimin e tyre.më shumë në Insporti.com