Celina dhe Nuhiu do të përballen sot në ligën e dytë angleze

Celina dhe Nuhiu do të përballen sot në ligën e dytë angleze

Bersant Celina dhe Atdhe Nuhiu do të jenë kundërshtarë sot në rangun e dytë të futbollit anglez, në ndeshjen që do ta zhvillojnë Swansea dhe Shefied United, më shumë në Insporti.com.