Çfarë do të ndodhë me kufomën e liderit të ISIS-it – Tregon këshilltari i Sigurisë Kombëtare të Shtëpisë së Bardhë

Çfarë do të ndodhë me kufomën e liderit të ISIS-it – Tregon këshilltari i Sigurisë Kombëtare të Shtëpisë së Bardhë

Trupi i liderit të ISIS, Abu Bakr al-Bagdadi mund të hidhet në det. Këshilltari i Sigurisë Kombëtare të Shtëpisë së Bardhë Robert O’Brien në “Meet the Press” të NBC tha se ai pret që SHBA ta ndjekë të njëjtin protokoll si me Osama Bin Laden

Udhëheqësi i Al-Qaedas u vra në operacionin e vitit 2011 në Pakistan nga uniformat e Marinës amerikane dhe u hodh në det.

Duke u shfaqur në “Meet the Press”, O’Brien tha se trupi i Bagdadit do të “dënohet” siç duhet.I pyetur nëse SHBA-ja do të ndiqte të njëjtin protokoll si me Bin Ladenin, O’Brien tha: “Unë do të prisja që të ndodhte kështu”.