Çfarë thuhet në shkresën e UEFA-s e prezantuar nga FFK-ja?

Çfarë thuhet në shkresën e UEFA-s e prezantuar nga FFK-ja?

Federata e Futbollit të Kosovës gjatë ditës lëshoi një komunikatë zyrtare rreth situatës së fundit të krijuar për mandatin e kryetarit Agim Ademi.

FFK-ja publikoi procesverbalin e Kuvendit të Jashtëzakonshëm Zgjedhor dhe një shkresë nga UEFA si mbështetje për mandatin katërvjeçar të Ademit, më shumë në Insporti.com.