Charlie Habdo: I dyshuari i sulmit mendohet që kishte pasur synim magazinën

Charlie Habdo: I dyshuari i sulmit mendohet që kishte pasur synim magazinën

Një burrë i dyshuar për therrjen e dy njerëzve me një thikë mishi ka pranuar që kishte pasur si target magazinat e ish zyrave të magazinës Charlie Hebdo, thonë mediat franceze.

Një burrë 18 vjeç nga Pakistani është ndërlidhur me këto sulme, për shkak të publikimeve të ilustrimeve të profetit Muhammad, shkruan .

Charlie Hebdo bëri këtë provë për shkak të sulmit terrorist të magazinës në të cilën u vranë 12 njerëz.

Lokacioni i magazinës për momentin është sekret.

Mirëpo si duket sulmuesi terrorist ka menduar që zyret e magazinës ende ndodheshin aty, ka thënë një burim i afërt me investigacionin për AFP neës agency.

Dy viktimat e sulmit të fundit nuk janë emëruar zyrtarisht mirëpo policia ka treguar që ishte një burrë dhe një grua që punonim në një kompani produksioni./Insajderi.com