fbpx

Chelsea Point me ofertë speciale për shtëpitë e fundit në fazën 1 të ndërtimit

Chelsea Point me ofertë speciale për shtëpitë e fundit në fazën 1 të ndërtimit

Mundësia e fundit që të bleni shtëpinë tuaj të ëndrrave në lagjen më luksoze në Kosovë e ndërtuar me arkitekturë dhe standard Anglezë të stilit “Regency”, dhe atë me një çmim jashtëzakonisht të favorshëm si dhe mundësia e financimit permes kredisë deri në 15 vite me normë të interesit 3.99%.

Vetëm 10 minuta nga qendra e Prishtinës, ku mund ta shihni shtëpinë model dhe ta ndjeni qetësinë dhe ambientin relaksues.

Home is Where The Heart Is

Home is Where The Heart Is

Gepostet von Chelsea Point LLC am Donnerstag, 14. Februar 2019

Pse është Bernica kaq e veçantë dhe cila është sturktura tipike e arikitekturës Regency?

Lagjja Bernica Park e ndërtuar në stilin luksoz Regnecy, stil i ndërtuar në formë të gjysmëhënës shumica e shtëpive të stilit Regency janë dy ose tre katëshe, të ndërtuara me tulla dhe të përfunduara me një fasadë të bardhë. Dekorimet në fasadë që janë trashëgimi nga kultura greke, janë tipar kyç i ndërtesave të stilit Regency, siç janë dritaret dhe dyert në forme te harkut. Dritaret tipike janë të gjata dhe të holla, ndërsa dyert e hyrjes janë të ngjyrosura gjithnjë me ngjyrë të zezë, para së cilave ndodhen një seri shkallësh. Shtëpitë dhe apartamentet e stilit Regency konsiderohen të jenë disa nga ndërtesat më të bukura dhe më elegante të dizajnuara ndonjëherë

Për më tepër, vizitoni www.chelseapoint.net ose telefononi në +38344151499

(Foto: Royal Borough of Kensington and Chelsea, London, UK)