Çifti shpenzojnë 2.600 dollarë për të krijuar miqtë e tyre nga kartoni që të mos mungonin në dasmë

Çifti shpenzojnë 2.600 dollarë për të krijuar miqtë e tyre nga kartoni që të mos mungonin në dasmë

Ndërsa bllokimi është lehtësuar, gjërat gradualisht po kthehen në një lloj normale, por ekzistojnë ende një numër kufizimesh.

Aktualisht në Angli, vetëm 30 persona lejohen të marrin pjesë në një ceremoni martese, shkruan Mirror, transmeton Insajderi.

Ky rregull shkaktoi pak problem për Romanee dhe Sam Rondeau-Smith, nga Bramley, Guildford, të cilët në kohën e planifikimit të dasmës së tyre, kishin rreth 100 persona në listën e miqve të ftuar.

Çifti fillimisht do të martohej në korrik, por e shtynë datën në 14 gusht.

Për shkak të rregullave të distancimit shoqëror, ata nuk ishin në gjendje të bënin një pritje të plotë të dasmorëve, por çifti erdhi me një ide unike për të siguruar që të gjithë familjen dhe miqtë e tyre të ishin prezentë në celebrimin e tyre.

Romanee dhe Sam përfunduan me 50 mysafirë prezentë në ditën e tyre të madhe – pa shkelur ligjin.

Në vend që të gjithë të dashurit e tyre të mblidheshin personalisht, dyshja shpenzuan më shumë se 2.600 dollarë të në prerje kartoni të mysafirëve të tyre dhe kishin vetëm 14 persona fizik në martesë.

Dhe si përfundim më poshtë janë fotografitë e dasmës me të ‘gjithë’ miqtë e tyre. /Insajderi.com