Clio i ri vjen vetëm për 118 euro/muaji dhe me një dhuratë super speciale

Clio i ri vjen vetëm për 118 euro/muaji dhe me një dhuratë super speciale

Tashmë me të rejt konsiderohet ikona e qytetit – Clio i ri nga Renault është shndërruar në një sensacion në mesin e adhuruesve të veturave.

Clio i ri, i pesti model në kuadër të këtij segmenti, ka sjellë një revolucion nga brenda, e evolucion nga jashtë.

Kjo është shoqëruar me finesa të cilat e bëjnë këtë veturë të parrezistueshme, praktike dhe që përmbush pasionin e një ngasësi.

Tashmë te distributori i autorizuar i Renault, Auto Mita, ju mund të gjeni Clion e ri, ideal për vozitjet në qytet.

Kjo veturë mund të bëhet e juaja për vetëm 118 euro në muaj, por kjo nuk është e tëra, pasi bashkë me të vjen edhe një dhuratë fantastike – SKUTER ELEKTRIK.

Skuteri elektrik ndër më të mirët e kategorisë së vet është ideal për lëvizje në qytet ne ditët e ngarkuara, ndërkaq vlera e tij është 700 euro e nga Auto Mita ai ju vjen DHURATË nëse e bleni Clion.

Përfitoni nga kjo mundësi e veçantë, të bëheni me një super veturë, e dhuratë skuter në vlerë prej 700 eurosh.

Vizitoni shoëroomin e Auto Mita në magjistralen Prishtinë – Ferizaj për më shumë detaje dhe për ta bërë Clion e ri nga afër.