CONAD sjell cilësinë e ushqimit edhe në Kosovë

Nëse deri me tani keni pasur veshtersi për të gjetur produkte ushqimore të cilësis së lartë dhe me përmbajtje të saktë të yndyrnave, proteinave apo produkte bio? Tashmë Conad ua ka eliminuar këtë problem.

CONAD sjell cilësinë e ushqimit edhe në Kosovë

CONAD është një nga markat kryesore italiane në tregtinë me pakicë në shkallë të gjerë, me një pjesë të konsiderueshme të tregut dhe një ndikim të lartë në të gjitha rajonet e vendit.

Me mbi 1000 produkte që ofronë dhe me raportin e përkyer çmim – cilësi, Conad është  i pari në plotesimin e nevojavë të konsumatoreve.

Conad ofron një numër të konsidërushem produtesh, si të kripura, të ëmbla, të ngriea, pije alkoolike, pije jo alkoolike,qumshtë dhe nënprodukt, gastronomi, higjena për shtëpi, higjena përsonale e të tjera.

Të gjitha produktet me markë Conad janë prodhuar, përzgjedhur dhe kontrolluar rreptësisht nga espertët ushqimorë të Conad. Asnjë nga produktet ushqimore nuk ka përbërës me prejardhje gjenetikisht të modifikuar, kjo konfirmon edhe një herë kujdesin që ka Conad për t’i garantuar konsumatorit një ushqim sa më të sigurt.

Nër të tjera CONAD ofron dhe këto kategori produktesh :

CONAD KIDS – Produkte per fëmijë

CONAD BIOLOGICO – Produkte biologjike për jetë të shëndetshme dhe natyrore për mbrojtjen e mirëqenies dhe mjedisit.

CONAD AC – Produkte për persona që kanë nevoja të veçanta ushqyese. Produkte pa gluten Produkte pa laktozë e të tjera.

CONAD PIACERSI – Produkte me më pak yndyrë, më pak kalori dhe sheqer.

SAPORI DINTORNI CONAD – Produkte tipike që interpretojnë shijen e traditave gastronomike italiane dhe kulturës artizanale.

Conad ju mirëpret çdo ditë në dy pikat në prishtinë, në lagjen Arberi dhe në Breg të diellit.

Eja mbushe shportën ditore me gjëra cilësore, bio dhe të shëndetshme.